cherryred2We zijn uitgenodigd in Café Inn ’t Lely Veldt aan de Dorpsstraat 60 in Nieuwveen op25 mei aanstaande. Hier organiseert een leuke club muziekenthousiastelingen hele gezellige avonden. Het is een eindje rijden, maar dan heb je ook wat!

8Zaterdag 18 mei 2018 reizen we af naar de mooie plaats Nunspeet. In Grand Café deBuuren, zullen wij een gezellige avond verzorgen met swingende rock 'n' roll en gezellige rockabilly.

americana

Rock Around The Jukebox Open Air wordt dit jaar gehouden op zondag 13 mei. We stonden er al eerder, en zullen ook nu ons beste beentje voorzetten. Wij zullen ons repertoire in de sfeer van het evenement houden, dus dansbare rock 'n' roll en traditionele rockabilly. Moederdag was nog nooit zo mooi!

cherrycarZaterdag 12 mei 2018 viert Van Meurs Woningcosmetica haar 10 jarig bestaan. Johan, organisator van het Rocks festival en eigenaar van het bedrijf pakt goed uit in het Wapen van Westerhoven, en laat zijn feestavond muzikaal ondersteunen met 3 sets Cherry Red!

1Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert de band LQR hun fantastische 10 Pinter festival. Naast Bluegrass en Folk past er natuurlijk nog maar 1 muziekstijl: Amusebilly. We trappen af met Ducktail in de jaren 90 bezetting, met Jan! Dit alles wordt georganiseerd in Grandcafé De Baron aan de Marktstraat 14 in Bladel. Aanvang 20:00 uur

8Zaterdag 16 december 2017 zullen we onze rock 'n' roll en rockabilly voorzien van een hoge dosis blues tijdens het geweldig leuke Bibberblues kroegentocht / bluesfestival, de aanvang is 22:00 en de toegang is gratis. Café Oud Brabant Markt 10 in Eersel.

cherrycarZaterdag 21 oktober 2017 spelen we de hele avond in Café Buitenlust in Oirschot Spoordonkseweg 5 Oirschot, de aanvang is 21:30 en de toegang is gratis. Wij hebben er zin in!

Eindelijk is het zover, de video waar we met man en macht aan hebben gewerkt wordt vandaag gelanceerd op het internet!

cherryred2Op 23 september treed Cherry Red op tijdens het Cult en Tumult festival in Veldhoven. We trappen af om 12:30 op het Meiveld. De toegang is gratis

americana

Op de 3e zondag van september wordt het evenement "Americana Village" gehouden. Het centrum van Nederweert wordt gevuld met alleen maar American Cars, Trucks and Bikes! Cafe de Schans heeft ons uitgenodigd om de trailer te vullen met lekkere Amerikaanse geluiden. Wij zullen dus onze  Starts & Stripes rockabilly perfect laten aansluiten bij dit geweldige evenement. De aanvang is om 14:30, we brengen 2 sets ten gehore voordat de prijsuitreiking start en zullen het geheel feestelijk afsluiten met nog een set vol rock 'n' roll en muzikaal enthousiasme.

Contact

E-mail: info@rocking.nl

© Copyright 2018 | Rocking.NL | All rights reserved